11

Komentari (11)

protiv modernog fudbala
mozda da su se samo penali pucali u finalu bili bi blizu osvajanja, a ovako rezultat govori sve..
Bob Paisley
..."antinogometom" im zabili 4 komada,a mogli su jos najmanje 2 da se nisu zajebavali kod vodstva 4:1 i 4:2...sad treba zamisliti sta bi se desilo da su igrali "nogomet"...
ratip irats
U sportu je mjerodavan rezultat. Francuzi dali 4, primili 2, pobijedili i osvojili prvenstvo!! Samo je na Balkanu, bili bolji, a izgubili...
casimiro
ko gubi ima pravo da se ljuti..sta treba sad?pisati po vasim prolascima na penale,danska ,rusija....pobjeda je pobjeda,to se na kraju pise!!
Benjamingst
Francuska je jaca od Hrvatske za 2 klse. Ljudi su brzi, bolji I citavo SP igrali sa pola snage. Cim ubace u vecu brzinu zabijaju golove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.