Lovrenova izjava ozbiljno uvrijedila sve Francuze

Malo je pretjerao?

Lovrenova izjava ozbiljno uvrijedila sve Francuze

Edmir Škorić

Dejan Lovren je u izjavi za BBC ustvrdio kako je Francuska igrala antinogomet u finalu Svjetskog prvenstva i da mu je zato žao što Hrvatska nije osvojila zlato.

Iako je Hrvatska bila bolja, na kraju je morala da čestita Francuzima, a Lovren je u izjavi za BBC rekao:

"Imali su svoju taktiku i to morate poštivati. Čekali su svoje šanse i zabili. Tako igraju svaku utakmicu. Razočaran sam jer smo izgubili utakmicu u kojoj smo igrali puno bolji nogomet od njih", rekao je Lovren.

Francuska javnost brzo se raspisala o Lovrenovoj izjavi i na neki način osudila njegov nastup u medijima nakon finala, smatravši da Hrvati ne znaju dosljedno podnijeti poraz.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

casimiro
ko gubi ima pravo da se ljuti..sta treba sad?pisati po vasim prolascima na penale,danska ,rusija....pobjeda je pobjeda,to se na kraju pise!!
24 3
Bob Paisley
..."antinogometom" im zabili 4 komada,a mogli su jos najmanje 2 da se nisu zajebavali kod vodstva 4:1 i 4:2...sad treba zamisliti sta bi se desilo da su igrali "nogomet"...
23 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi