Lovro Majer je sada dobio pravu ponudu i teško da može reći 'ne'

Bio bi to transfer karijere

Lovro Majer je sada dobio pravu ponudu i teško da može reći 'ne'

Samir Mlaćo
Hrvatski reprezentativac Lovro Majer mogao bi napraviti sjajan transfer ove zime. Majer se povezuje sa velikim brojem klubova i na izlaznim je vratima Rennesa.

Majer je navodno na meti PSG-a, ali i klubova i Engleske. Prije svega se to odnosi na Manhester United, no sada se sve glasnije o lideru Premier lige Arsenalu.

Iz Arsenala želi dovesti Majera kojeg mnogi smatraju nasljednikom Luke Modrića, te se tako dodatno pojačati. Navodno bi obeštećenje iznosilo oko 35 miliona eura, a ko je spreman to platiti ostaje da se vidi.

Što se tiče ponude PSG-a, ona zvanično nije stigla na adresu Rennesa, a da li će, ne zna tačno niko. Parižani sigurno mogu završiti posao u kratkom roku, a u igri je i Atletico Madrid.

Majer u Rennes stigao iz zagrebačkog Dinama 2021.godine, a ranije je nastupao za Dubravu i Lokomotivu.

Oglasi

Sa Arsenalom se povezivao i Eduard Camavinga iz Reala, no od toga nema ništa.

Ipak, ispostavilo se da od toga na kraju neće biti ništa, odnosno da će Camavinga po svemu sudeći ostati član Real Madrida.

Nakon što je objavljeno da se Eduardo Camavinga traži u Arsenalu, igračev agent, Joshua Barnett, prekinuo je šutnju.

On je rekao da glasine koje se šire Engleskom nisu tačne, a Camavinga ne želi da napusti Real Madrid, pogotovo što su Madriđani zadovoljni predstavom Francuza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ništa nije istina. Naravno, svaki klub na svijetu bi ga želio, ali on je veoma zadovoljan u Real Madridu, a Real Madrid je veoma zadovoljan Camavingom", rekao je igračev agent.

Arsenal je lider u Premier ligi, a danas igra veliki derbi sa Manchester Unitedom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi