Duga kosa ostala, a tu je kilogram viška: Legendarni fudbaler uživa u porodičnom životu

Novi imidž za promjenu

Duga kosa ostala, a tu je kilogram viška: Legendarni fudbaler uživa u porodičnom životu

Haris Zilić

Neki igrači jednostavno ostave veliki trag da ih teško zaboravljate bez obzira da li se povuku iz javnost nakon završetka karijere.

Nekada ga vidimo kao stručnog komentatora, ali po završetku karijere se odlučio više na miran porodičan života. Bio je jedan od najboljih italijanskih golgetera, danas se lagano udaljava od fudbalske javnosti. Naravno, u pitanju je legendarni Luca Toni.

I na društvenim mrežama primjetimo da Toni većinom stavlja slike porodičnog života. Supruga, djeca, pronađe se i neka navijačka fudbalska slika, ipak sport koji vam je dao sve u životu ne možete tek tako zaboraviti.

Toni je dosta promijeno i imidž, pa ga rijetki i mogu prepoznati. Duga kosa je još uvijek zaštini znak, tu je sada i brada, a primjetno je da dobio i koji kilogram više.

Oglasi

Toni je imao ponude da se pridruži nekim klubovima kao savjetnik i menadžer, ali u tom svijetu ga još uvijek nećemo gledati.

Za italijanske TV stanici ponekad komentariše utakmice Lige prvaka, a ko zna, možda ga u budućnosti vidimo i na nekoj trenerskoj klupi.

U karijeri je za reprezentaciju Italije odigrao 47 utakmica i upisao 16 golova, a u klupskoj karijeru nosio je dres Modene, Empolija, Fiorenzuola, Lodiganija, Trevisa, Vicenze, Bresice, Palerma, Fiorentine, Bayerna, Rome, Genoe, Juventusa, Al Nasra, Verone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi