Legenda 'udarila' po Ronaldu: On čak ne može ni nekoga predriblati!

Luca Toni razočaran Portugalcem

Legenda 'udarila' po Ronaldu: On čak ne može ni nekoga predriblati!

Legendarni italijanski napadač Luca Toni kritikovao je fudbalera Juventusa Cristiana Ronalda nakon što je ovaj sinoć odigrao jako loš meč u finalu Kupa Italije protiv Napolija. 

Juventus je poražen od Napolija poslije penala, a Ronaldo je drugi put u samo nekoliko dana odigrao meč ispod svog nivoa.

Nekadašnji prvi strijelac Serije A smatra kako je upravo Portugalac bio jedan od problema za ekipu Maurizija Sarrija.

"Ovo je poraz koji također nosi potpis Cristiana Ronalda", kazao je Toni za Rai Uno i dodao: "Portugalac je u fizičkim poteškoćama i čak ne može predriblati ni jednog čovjeka".

Ipak, nekadašnji napadač Fiorentine, Rome, Juventusa i Bayerna iskoristio je priliku da pohvali jednog igrača Stare dame. To je Gianluigi Buffon.

"Buffon je bio najbolji igrač Juventusa na terenu", kazao je Toni.

Za kraj dodajmo kako je Ronaldo nakon sinoćnjeg meča postavio negativni rekord u svojoj karijeri. Ovo mu je bio prvi put da upiše dva uzastopna poraza u finalima. Ranije u toku sezone je sa Juventusom izgubio Superkup od Lazija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Previše se umorio od silnih treninga.Treba je i kod treninga imat pravu mjeru.
0 0
xavi26
A svako drugi dan njegov selfi iz teretane..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi