Održano suđenje Lucasu Hernandezu, konačni epilog (ne)očekivan

Hoće li u zatvor?

Održano suđenje Lucasu Hernandezu, konačni epilog (ne)očekivan

A. Čaušević

Lucas Hernandez se posljednjih sedmica našao u centru pažnje pošto mu je prijetio odlazak u zatvor.

Lucas i njegova supruga Amelia imali su žestoku raspravu na ulici u februaru 2017. godine, a sud je zbog toga oboje osudio na 31 dan društveno korisnog rada, te ih je kaznio zabranom prilaska na šest mjeseci.

Međutim, ovaj par nije ni pomišljao da bude razdvojen. Tek su se vjenčali i otišli su na medeni mjesec u Miami.

Na povratku sa medenog mjeseca Lucas je priveden na aerodromu u Madridu i završio kratko iza rešetaka, dok Amelia nije uhapšena.

Sud u Španiji prije desetak dana donio je odluku da Hernandez mora u zatvor, te da više nema nikakve odluke.

Danas je održano novo saslušanje prema kojem je Sud uvažio žalbu fudbalera Bayerna te je suspendovana izvršenje kazne na period od četiri godine.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hernandez u naredne četiri godine neće smjeti napraviti novo krivično djelo, dok je suspenzija uvjetovana i plaćanjem 240 novčanih taksi sa dnevnom naknadom u iznosu od 400 eura.

Inače, odlični defanzivac je imao rok do četvrtka 28. oktobra da izabere zatvor u kojem će služiti kaznu, međutim konačni epilog je manje-više bio i očekivan te reprezentativac Francuske ipak neće završiti iza rešetaka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bk123
jako sam iznenađen...ja neznam da je itko pomislio da će ga zatvoriti, a u stvari bilo bi glupo da jesu zbog ovog slučaja...oni se oženili a sud bi ga zatvorio...trebo je Lucas na sudu reć "druže sudija najveća mi je kazna brak s ovom ženom"
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi