Lucas Hernandez odlučio ostati u Atleticu?
Lucas Hernandez je ljetos osvojio Svjetsko prvenstvo s Francuskom, a sada se povezuje i sa Bayernom koji je zbog njega navodno spreman srušiti rekord

Na nagovor saigrača

Lucas Hernandez odlučio ostati u Atleticu?

Edmir Škorić

Lucas Hernandez se povezivao s Bayernom, ali očigledno će ostati u redovima Atletico Madrida.

Francuski lijevi bek povezuje se već danima s Bayernom, koji bi ga navodno platio rekordnih 85 miliona eura, ali 22-godišnjak bi ipak na kraju trebao da ostane u Madridu.

Kako javlja AS, čelnici Atletica su jasno poručili da ne žele prodati svjetskog prvaka, barem ne do kraja ljeta, a nakon što se sezona završi, sve je moguće.

Hernandeza su na ostanak nagovarali i Diego Godin, Kokte te Antoine Griezmann i ostaje da vidimo jesu li ga uspjeli ubijediti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mladi bek (22) je u ovoj sezoni odigrao 17 mečeva za Madriđane u svim takmičenjima, no nije imao zapaženiju ulogu što se tiče golova ili asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi