Lucas Leiva seli kod bh. reprezentativca?

Brazilac želja Lazija

Lucas Leiva seli kod bh. reprezentativca?

Brazilski vezni fudbaler Lucas Leiva napustiti će ovog ljeta ekipu Liverpoola, prenose engleski mediji.

Leiva je član Liverpoola od 2007. godine, ali u posljednjih nekoliko sezona ima veoma malu minutažu, pa je sasvim jasno da će otići iz kluba.

On ima ugovor do narednog ljeta i logično je da će ga Liverpool pustiti do kraja prelaznog roka kako bi barem neki novac zaradili na njemu. 

On se u posljednje vrijeme povezivao sa transferom u Tursku, ali čini se kako bi ipak mogao završiti u Seriji A, tačnije u Laziju. Naime, Rimljani već traže zamjenu za Lucasa Bigliju koji bi trebao završiti u Milanu, a čini se kako su je pronašli baš u veznjaku Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, ukoliko dođe do transfera, Leiva bi postao novi saigrač našeg reprezentativca Senada Lulića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti