Problemi sa srcem natjerali bivšeg igrača Liverpoola na prekid karijere

Privremeno prekida karijeru

Problemi sa srcem natjerali bivšeg igrača Liverpoola na prekid karijere

Esmer Oštraković

Bivši nogometaš Liverpoola, Lucas Leiva, našao se u velikim zdravstvenim problemima, te je danas morao napustiti trening svoje ekipe.

Brazilac koji je odigrao 346 utakmica u dresu Liverpoola, te je u ovom klubu igrao deset godina, ranije ove godine je došao u Gremio.

Upravo na treningu svog kluba imao je problema sa srcem, te je hitno prekinuo sa treningom kako bi otišao na pregled.

Zaista je jako tužno da obzirom na njegove godine, ovi problemi mogu značiti i kraj njegove sjajne karijere.

Ipak, svi u Gremiu se nadaju kako su to bile samo neke anomalije koje su rješive, te da će se Leiva vratiti na teren.

Odlučili su se iz Gremija obratiti javnosti oko svega što se dogodilo na treningu.

Oglasi

"Želimo obavijestiti javnost da je Lucas Leiva morao napustiti trening zbog čudnog ritma otkucaja njegovog srca. Iz ovog razloga će privremeno prekinuti karijeri kako bi obavio sve testove koji su potrebni", objavili su iz Gremia.

Tako će njegova karijera biti privremeno prekinuta, a pitanje je da li će se više ikada vratiti na zelene terene.

Jako je čudno kada se nešto ovako desi čovjeku koji je deset godina igrao na najvišem nivou u Premiershipu, ali nažalost i to polako postaje normalno.

Predpostavlja se da je najveći razlog to što njegovo tijelo više ne može podnijeti napore igranja profesionalnog nogometa.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Ako ste zdravi i sretni imate dobar imunitet zelite novu tehnologiju u sebi i malo uzbudjenja kao sa ruskim ruletom uzmite sebi jednu a moze i 2 3 4 bocice spasonosne tecnosti. Brought to you by FAJZER
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi