Noćna mora za Lazio se nastavlja

Lucas Leiva na novoj operaciji

Noćna mora za Lazio se nastavlja

Noćne more za ekipu Lazija kada su u pitanju povrede nastavljaju se i danas. 

Njihov vezni fudbaler Lucas Leiva ponovo mora na operaciju koljena i čini se kako je za njega ova sezona okončana.

Leiva je, podsjetimo, još u aprilu operisao koljeno i iskoristio pauzu u šampionatu kako bi se oporavio, ali na njegovu žalost problem se vratio.

Ekipu Simonea Inzaghija nakon povratka Serije A muče povrede zbog kojih su i doživjeli veliki pad forme te izgubili bitku za Scudetto.

Inače, Leivina operacija zakazana je za august i on se nada kako će se oporaviti na vrijeme kako bi mogao biti na raspolaganju treneru od početka naredne sezone

Do pogoršanja njegovo stanja došlo je jer je morao igrati kroz bolove proteklih sedmica pošto je tim imao velike probleme s povredama posebno u veznom redu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za sada nije potvđeno hoće li Leiva odmah prestati igrati ili će pokušati pomoći timu u ovom teškom periodu pa tek onda otići na novu operaciju.

Brazilac je u toku sezone upisao 30 utakmica u svim takmičenjima i zabilježio jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi