Lucas Moura objasnio zašto je oćelavio, a tek ima 25 godina

Nije mu lako

Lucas Moura objasnio zašto je oćelavio, a tek ima 25 godina

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Lucas Moura početkom ove godine napustio je PSG i odlučio je karijeru nastaviti u dresu Tottenhama.

Moura je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih igrača Brazila, ali nije ispunio svoj potencijal u dresu PSG-a. Ovaj 25-godišnji igrač u PSG je stigao 2013. godine i odigrao je 153 utakmice za Parižane, te je postigao 34 gola.

No, kada je Kylian Mbappe stigao u PSG bilo je jasno da će Moura promijeniti klub. Potpisao je za Tottenham i od njega se u narednoj sezoni očekuje mnogo. U zanimljivom razgovoru za engleske medije Moura je pričao o svojoj karijeri, a također dotakao se toga da je vrlo rano oćelavio.

"Kako sam ostao bez kose tako mlad? Ne znam ni sam šta se desilo, imam 25 godina i skoro sam ćelav. U mojoj porodici otac, brat, svi su ćelavi. Došao sam mlad u Evropu i bilo je dosta stresno za mene i eto jednostavno sam izgubio kosu nakon svega", rekao je Moura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti