Lucas Silva je danas dobio najbolje moguće vijesti

Ne mora završiti karijeru zbog zdravstvenih problema

Lucas Silva je danas dobio najbolje moguće vijesti

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Lucas Silva u prethodnih nekoliko dana proživio je pravu dramu u svojoj karijeri.

Naime, ovaj fudbaler Real Madrida svoju karijeru trebao je nastaviti u Sporting Gijonu, ali su ljekarski pregledi pokazali da ima problema sa srcem zbog čega je transfer propao. Nakon toga Silva je bio emotivno utučen zbog čega je na Facebooku najavio kraj karijere.

Ipak, Lucas se danas ponovo oglasio, ali ovaj put sa mnogo boljim vijestima. On je uradio ponovo testiranja koja su pokazala da je u potpunosti zdrav, te da uopšte nema problema sa srcem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nakon ljekarskog pregleda u Gijonu morao sam uraditi još jedne koji su pokazali da nemam problema sa srcem. Ništa neće biti od odlaska u Gijon, a u Rel Madridu ću morati napraviti nove testove. Najvažnije je da sam sada miran i svima želim jasno reći da neću u penziju", rekao je Silva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi