Real donio odluku o sudbini Alvara Morate
EPA

Ponovo kod kuće

Real donio odluku o sudbini Alvara Morate

Čelnici Real Madrida odlučili su odbiti sve ponude koje dobiju za Alvara Moratu, objavila je ugledna Marca. 

Kraljevski klub je u ovom prijelaznom roku odlučio od Juventusa otkupiti Moratu za 30 miliona eura, a iako se činilo da će biti prodan Chelseaju za znatno veću cifru, ovaj mladi napadač će na kraju dobiti novu šansu. 

Marca tvrdi da je Morata u planovima Real Madrida za sljedeću sezonu i gotovo je sigurno da će ostati na Santiago Bernabeu, a vrijedi podsjetiti da je prethodno za Madriđane nastupao u periodu od 2010. do 2014. godine. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Morata se preporodio dolaskom u Juventus. Odigrao je ukupno 93 utakmice, a njegov bilans u torinskom klubu je 27 pogodaka i 19 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi