Lud početak meča Chelsea - Ajax

Spektakl u Londonu

Lud početak meča Chelsea - Ajax

Teme:

U sklopu 4. kola Lige prvaka na Stamford Bridgeu trenutno igraju Chelsea i Ajax.

Sudar je ovo dvaju klubova koji su ujedno i glavni kandidati za prve dvije pozicije, pa samim tim i nije iznenađujuće što publika uživa u spektaklu.

Već u prvih pet minuta su viđena dva pogotka u Londonu. Najprije su poveli Kopljanici golom koji je postigao Promes u drugoj minuti, ali slavlje gostiju nije trajalo dugo, jer je ubrzo stvari na početak vratio Jorginho s bijele tačke.

Pogledajte...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi