Navijači Chelseaja dižu palac gore: Ovako će izgledati postava ako zabrana transfera bude ukinuta

Sjajan tim bi to bio

Navijači Chelseaja dižu palac gore: Ovako će izgledati postava ako zabrana transfera bude ukinuta

Chelsea ima datum do kojeg se može žaliti na zabranu transfera koja važi do ljeta i ukoliko žalba urodi plodom Plavci će već u januaru moći da se pojačaju.

Kao što smo već i pisali, treneru Franku Lampardu omogućeno je 150 miliona funti kako bi pojačao tim u slučaju da to bude u stanju učiniti, a on ima nekoliko želja.

U prvom planu su napadač Timo Werner, krilni fudbaler Wilfried Zaha i lijevi bek Ben Chilwell. Također, Plavci su zainteresovani i za Moussu Dembelea iz Lyona.

Prva trojica bi odmah trebala u početnu postavu, sudeći barem prema onome što pišu engleske kolege, pa bi onda prvih 11 Plavaca izgledalo ovako:

Kepa Arrizabalaga, James, Tomori, Zouma, Chilwell, Jorginho, Kante, Zaha, Pulišić, Werner, Abraham.

Naravno, ni ova trenutna situacija za navijače Chelseaja nije toliko loša obzirom da se trener Frank Lampard s mladim igračima na početku sezone uspio izboriti za vrlo dobre rezultate.

Tako je tim sa Stamford Bridge stadiona trenutno na 4. poziciji u Premier ligi i u nizu od pet pobjeda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neki mladi igrači poput Masona Mounta ili Tommyja Abrahama pokazali su se kao odlična rješenja tako da neće biti oprevelika tragedija i ako Chelseaju ostane na snazi zabrana dovođenja igrača.

Sportski arbitražni sud će odluku o slučaju 'Chelsea' donijeti 20. novembra.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
Mount nista? Nece njemu niko mjesta uzeti dokle god je Lampard trener!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi