Lud početak sezone u drugoligaškom društvu: Sudija svirao kraj u 73. minuti meča

Gosti nisu imali dovoljno igrača

Lud početak sezone u drugoligaškom društvu: Sudija svirao kraj u 73. minuti meča

M. Šljivak

Ludo je počla nova sezona u Drugoj ligi Sjever.

Gradina je u Srebreniku dočekala Lokomotivu, a ovaj susret je okončan u 73. minuti meča, jer gosti više nisu imali igrača na terenu.

Gosti su imali pet golova zaostatka u prvom poluvremenu (5:0), a u nastavku je pao i šesti. Potom su počele povrede, pa je Lokomotiva ostala bez ukupno pet fudbalera.

Povrijedila su se četiri fudbalera i golman, pa je sudija Adnan Skopljak prekinuo susret u 73. minuti pri vodstvu domaćeg tima od 6:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gosti su na ovaj meč došli sa samo 11 fudbalera. Zamjena nije bilo i nakon povreda utakmica se jednostavno nije mogla nastaviti.

Lud početak sezone na drugoligaškim terenima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti