Luda utakmica u Krupi završena bez pobjednika

Bez pobjednika u duelu Krupe i Radnika

Luda utakmica u Krupi završena bez pobjednika

Midhat Šljivak

Krupa i Radnik remizirali su (2:2) u utakmici 24. kola Premijer lige BiH.

Oba tima su u prvom poluvremenu imala svoje šanse. Milanović je kod Krupe bio najopasniji, uspio je u 36. minuti dobro namučiti Lučića koji mu je odbranio udarac.

Sa druge strane Hadžić je imao dobar pokušaj prema golu domaćeg tima, ali je iz dobre pozicije šutirao pored gola.

Ipak, u 44. minuti postignut je i prvi gol. Maksimović je sve dobro napravio, prošao je po lijevoj strani, a njegov ubačaj u vlastitu mrežu šalje Makitan za prednost gostiju od 0:1.

Nastavak meča donosi bolju igru Krupe. Domaći su krenuli po barem jedan bod, a u 64. minuti su dobili i penal nakon što je oboren Puzigaća. Ipak, sudija je nakon konsultacije sa pomoćnikom poništio odluku.

Međutim, napadi Krupe su se isplatitli u 71. minuti. Udarac Puzigaće brani Lučić, ali rezervista Brtan je na pravom mjestu i šalje loptu u mrežu za 1:1.

Nastavili su domaći sa napadima, ali je Lučić bio sjajan na golu gostiju. Međutim, u 88. minuti Krupa dolazi do gola i vodstva, a pogodio je Aganspahić.

Ipak, u nadoknadi gosti preko Bradonjića dolaze do boda za konačnih 2:2.

Premijer liga BiH, 24. kolo:

Krupa - Radnik 2:2

Krupa: Kutić, Karišik, Dujaković, Puzigaća, Marjanović, Nikodijević, Milanović, Babić, Miketek, Zec.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik: Lučić, Bečelić, Radović, Simanović, Popara, Hairilahović, Peco, Hadžić, Maksimović, Đurić, Šubert

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi