Ludi ljetni ples: Salah će biti glavna zvijezda
Egipćanin je trenutno jedan od najboljih fudbalera svijeta (Foto: EPA)

Ponude sa svih strana

Ludi ljetni ples: Salah će biti glavna zvijezda

Midhat Šljivak

Egipćanin Mohamed Salah zaludio je fudbalski svijet igrama u dresu Liverpoola.

Sjajni ofanzivac Redsa bez dileme je u ovom trenutku jedan od najboljih fudbalera svijeta, pa je tako postao meta onih najbogatijih klubova svijeta.

Madridski Real se već nekoliko mjeseci unazad povezuje sa dovođenjem ovog fudbalera, a navodno su spremili cifru od 50 miliona funti i rado bi na Anfield poslali Isca.

Međutim, nisu samo Kraljevi ti koji bi Salaha rado vidjeli u svojim redovima. Za usluge 26-godišnjeg Egipćanina ozbiljan interes pokazuje i PSG, koji očigledno želi napraviti Tim snova.

Francuski mediji tvrde kako će Parižani pokušati da dovedu Salaha u ljetnom prelaznom roku i da bi ponuda mogla nadmašiti 222 miliona eura, koliko su prošlog ljeta Barceloni platili za Brazilca Neymara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, teško je očekivati da će Liverpool tako lako pustiti najboljeg fudbalera nakon samo jedne sezone. Sigurno je da su cifre koje se nude primamljive, ali ako žele konačno osvojiti naslov prvaka Salah u ekipi im je neophodan.

Salah je u ovoj sezoni nastupio u 43 utakmice za Redse i ima fantastičan učinak od 38 golova i 13 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi