Real nudio novac i igrača za Salaha, Redsi odbili!

Liverpool ne pušta Egipćanina

Real nudio novac i igrača za Salaha, Redsi odbili!

Edmir Škorić

Mohamed Salah je svojim igrama ove sezone natjerao velikane da se uhvate za džep, no možda to neće biti dovoljno.

Za Salaha koji je zabio 29 premierligaških golova uveliko se zanima Real Madrid, no Liverpool ga ni u ludilu ne želi prodati, barem ne ovog ljeta. Redsi žele zadržati svog najboljeg igrača, čak i ako će dobiti brojne bogate ponude od strane velikana.

Prema informacijama s kojim barataju određeni mediji u Engleskoj, Redsima je Real Madrid ponudio 50 miliona eura i Isca za Salaha, ali na Anfieldu su rekli - ne.

Jurgen Klopp želi Isca i pokušat će da ga dovede, ali ne želi to napraviti tako što će izgubiti Egipćanina, koji bi i ako ode koštao najmanje 150 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Real će nastojati kupiti Salaha, posebno ako ovaj nastavi da briljira kao u dosadašnjem dijelu sezone, ali za očekivati je da se u trku uključe i klubovi poput Barce ili PSG-a, no Liverpool je već prodao Philippea Coutinha za veliku sumu, pa nije u situaciji da mora prodavati najbolje igrače kako bi stekao određen iznos za kupovinu drugih igrača.

Salah je ukupno u dresu Liverpoola u ovoj sezoni odigrao 43 meča i zabio je 38 pogodaka uz 13 asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi