Ludi milioner sjeo ponovo na klupu, izgubio meč, pa otišao po nove igrače: Sutra stiže pet novih...

Glenn Tamplin previše voli fudbal

Ludi milioner sjeo ponovo na klupu, izgubio meč, pa otišao po nove igrače: Sutra stiže pet novih...

M. Šljivak

Milioner Glenn Tamplin, koji je nedavno kupio engleskog niželigaša Romford Town, po prvi put je vodio svoj novi tim.

Očekivano, kupovina kluba donijela je mnoge promjene. Većinu igrača je otpisao i preko noći je doveo nove i potpisao je čak 21 novog fudbalera.

Interesantno je svakako da je 12 igrača poslao kući jer su zakasnili na meč, a tokom utakmice je bio veoma bučan pored terena i pokušavao je na sve načine da svoje fudbalere dodatno motiviše.

Međutim, nije u tome uspio. Meč protv Coggheshall Towna je izgubio rezultatom 2:3, a zatim se oglasio:

"Poraz uvijek teško prihvatam. Jučer sam dosta toga naučio, a sada želim napraviti određene promjene i izmiješati ekipu sa mladim i iskusnijim fudbalerima. Sutra dovodim pet igrača iz mog bivšeg kluba Billericayja", istakao je Tamplin.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi