Ludnica na Camp Nou: Malcom donio izjednačenje Barceloni protiv Reala

Sjajan gol Brazilca

Ludnica na Camp Nou: Malcom donio izjednačenje Barceloni protiv Reala

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju trenutno pred svojim navijačima protiv Real Madrida prvi meč polufinala Kupa Kralja.

Večerašnji El Clasico bolje je otvorio kraljevski klub koji je već u šestoj minuti poveo sa 1:0. Karim Benzema je odlično uposlio Lucasa koji je bez problema s vrha peterca savladao Ter Stegena.

Do kraja prvog dijela obje ekipe su imale nekoliko dobrih šansi, ali se rezultat nije mijenjao.

Međutim, Barca je u nastavku meča poravnala na 1:1. Nakon što je Luis Suarez pogodio stativu lopta se odbila do Malcoma koji odlično pogađa mrežu Reala za veliko slavlje navijača Barce.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti