"Ludnica" u avionu Ajaxa: Nikada nećete pogoditi kako "ubijaju" vrijeme
Foto: Screenshoot

Ajaxovi fudbaleri odlično se zabavljaju

"Ludnica" u avionu Ajaxa: Nikada nećete pogoditi kako "ubijaju" vrijeme

S. Bošković
Teme:

Fudbaleri Ajaxa sutra igraju prvi meč polufinala Lige prvaka protiv Tottenhama.

Populari Kopljanici igraju sezonu iz snova, posebice u Ligi šampiona. Prvi su tim u historiji ovog takmičenja koji je prošao dvije runde kvalifikacija i došao do polufinala.

Jedan od razloga ovog podviga je svakako odlična atmosfera u ekipi. Skupina mladih, ali izuzetno kvalitetnih igrača čvrsto stoji na nogama, te se po svom ponašanju i načinu života ne razlikuju puno od svojih vršnjaka.

Potvrđuju to i scene iz aviona tokom leta za London. Naime, igrača Ajaxa su "ubijali" vrijeme igrajući popularnu igru "Čovječe, ne ljuti se".


Top Komentari

SeoRusilac
Ozil igra Fortnite pa na utakmicama cese muda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi