Ludnica u Los Angelesu: Stigao je Zlatan!
Veliki broj navijača dočekao je novu zvijezdu

Pojačanje za LA Galaxy

Ludnica u Los Angelesu: Stigao je Zlatan!

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović je stigao u Los Angeles.

Legendarni švedski napadač je nakon nepune dvije sezone nedavno raskinuo ugovor sa Manchester Unitedom i odlučio je da karijeru nastavi u američkoj MLS ligi, odnosno u dresu Los Angeles Galaxyja.

Veliki broj navijača ovog tima dočekao je Zlatana. Vidljivo je oduševljenje među njima i svi su jedva čekali da dobiju dio Ibrinog vremena po dolasku.

Ibrahimović je nasmijan stigao u LA. Fotografisao se sa navijačima i također nije krio oduševljenje što je postao član Galaxyja.

Podsjetimo, Zlatan je dolazak u ovaj tim najavio u LA Timesu. Zakupio je kompletnu stranicu novina uz samo dvije rečenice: Dragi Los Angelese. Nema na čemu.

Ibra bi debi za novi klub trebao imati već tokom vikenda protiv gradskog rivala Los Angelesa i to bez ijednog ozbiljnog treninga sa ostatkom tima.

U bogatoj karijeri 36-godišnji fudbaler je igrao za velikane svjetskog fudbala. Pored Manchester Uniteda nastupao je za PSG, Inter, Milan, Juventus, Barcelonu i Ajax, te švedski Malme gdje je počeo karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi