Ludnica u Visokom: "Dajte Zrinjski da se igramo"

Velež slavi povratak u Premijer ligu

Ludnica u Visokom: "Dajte Zrinjski da se igramo"

E. Škorić

Nogometaši Veleža pobjedom u Visokom (2:0) stigli su kolo prije kraja do titule u Prvoj ligi Federacije BiH.

Mostarci su imali žestoku trku sa Olimpikom do samog kraja, ali na kraju su prvi prošli kroz cilj i kolo prije kraja slave povratak u društvo najboljih bh. klubova.

Nakon meča u Visokom, igrači Veleža počeli su sa velikim slavlje zajedno sa brojnim navijačima koji su danas doputovali u Visoko.

"Dajte Zrinjski da se igramo" skandirali su igrači i navijači Veleža.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mirko
Ko sto ste i dosada ,opet će se pjevat kao i do sada ‘“VI STE NAŠA SEVERINA ROĐENJI ALE ,ALE ALE ALEEEEE” Vidimo se na jesen ,livada je uvijek livada.
0 17
Alpasinacxx
Čestitke za bratski Velež od Pitara iz Sarajeva. Sad ste tamo gdje vam je uvijek i bilo mjesto.
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi