23

Komentari (23)

Kontra
Covjek ne smije izaci s linije gola...odma tu nema ni G od golmana ...
RodjeniRA81
Seha je najbolji golman sto je Bosna ikada imala! Bega je obicna rupa sto je pokazao hiljadu puta do sada!
saransak
Sehic proglasen kao golman turnira nations league iako je imao samo 4 utakmice na golu. Sta je sporno sto je ispred Begovica? Trenutno bolji i tacka na to. Slazem se da je Bregovicu mjesto da se bori za prvog golmana ali njegova je odluka da ne zeli da bude dio reprezentacije ako nema zagarantovano mjesto na golu. Sretno dalje u karijeri i to je to??
RodjeniRA81
Seha je za Begovica Neuer!
sipopugaloma
Najbolji bh golman ikada.
Ne znam o kakvoj odbrani govorite, ja sam mislio bog zna sta je, neko je iz sportsportba jedva cekao da nesto nadje o Begovicu i da to objavi. Pa to sto je odbranio Begovic pa to je za ocekivat da to golman i treba odbraniti, mislio sam bog zna kakav je to podvig Begovic ucinio, kad sam pogledao snimak sve mi je bilo jasno, ocigledno Begovic i dalje ima svoje pajtase koji pokusavaju da ga namecu i forsiraju, preko medija kao sto je na primjer sporsportba, ma .ebo vas Begovic. Imamo dobra dva golmana a to su: Sehic i Buric, to je dovoljno mene vise sikira ostali dio reprezentacie.
TesanjskiBrnjo
Usljo sarajevski tacno vas treba u plinske komore trpat, izrodi.
sipopugaloma
Pokrij se po vugli debile
Sanagoal
Cuj nogometas.... pa odbrani ti !! Kod prvog gola je mogao bolje reagovati ali Begovic igra svaku utakmicu dobro. Nama trebaju tri dobra golmana a ne dva.
TesanjskiBrnjo
A kod nas brani mrmot Piric
samir49
Da su najgori nasi su...moraju valjati jer su bosanci
Matic
Najbolji golman i najveci gospodin i profesionalac koji je nastupao za nasu reprezentaciju. Na nasu zalost, mesetari su ga otjerali iz svetinje. OPROSTI IM GOSPODINE NE ZNAJU STA CINE.
@Matic, sta to fali Sehicu, da li je Begovic bolji od Sehica, pa eto ti Begovica brani u drugoj englesko ligi. Ne znam zasto toliko Begovic ima simpatizera u odnosu na Sehica. Sehic brani dobro, Sehic ima toliko dobri odbrana i nikom nista, ali cim Begovic napravi jednu dobru odbranu to se odmah juri da se objavi, ali kad taj isti Begovic kiksa i primi fuser gol, onda tada mediji sute i ne pisu nista. Mislim da Sehic isto tako zasluzuje respekt. Da li su mediji ikada objavili neku dobru odbranu Sehica u Turskoj, naravno da nisu nikada, ali zato pomno prate da li ce videti kakvu dobru odranu Begovica i da to odmah objave, ali ako Begovic kiksa to se ne objavljuje. Pitam se koga to ima Begovic a Sehic nema, te stoga stalno po medijima forsiraju Begovica.
Sanagoal
Nama trebaju dva ili tri dobra golmana. A to sto se o Asmiru vise pise uopste nije cudno. Nemozes Championship, Serie A ili Premiership porediti sa prvom Turskom ligom a da negovorim o Rizespor ili Trabzonspor. U Turskoj ako nebranis u Feneru ili Galati nisi za spominjanje. Sto neznaci da je Sehic losiji od Bege ali iskreno oni nama oba trebaju.
Beclija90
Najbolji nas golman svih vremena!
Famoza
Nije djabe u Čelziju branio, gdje je ono šeha sad?
Jupp
@Famoza obojica su nasi (BH golmani), te su obojica vrhunski golmani i nema potrebe raspravljati koji je bolji od njih dvojice.. a obojici zelim srecu u buducoj karijeri i puno zdravlja!
Famoza
Omrzo mi je Šeha od onog kad je tražio timu više para, govorio o Feneru a preso u Konyaspor
Beclija90
Cuj laksi put ... zar je lakse izgradit karijeru u engleskoj nego u turskoj? Pa valja se izborit za mjesto i konstanto dobro branit da bi ostao na golu kod bilokojeg engleskog premierligasa... a kamoli to da je bega u engleskoj jedne godine proglasen za najboljeg golmana. Ja imam veliki respekt prema sehic-u ali ruku na srce, bega je za njega buffon. Da sehic toliko valja, makar bi igrao u beneventu, freiburgu ili eibaru...
Najbolji rezervna klupa golman.
kiki
Nisu ni Guso i Dedic primali golove kakve je Begovic primao.Pogotovo ostaje u sjecanju onaj protiv Belgije u Zenici
Eno30
user1583752673
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.