Ludogorec siguran protiv Mladosti
Foto: EPA

Rutinska pobjeda

Ludogorec siguran protiv Mladosti

Ekipa Ludogoreca je u duelu protiv podgoričke Mladosti opravdala ulogu favorita i slavila rezultatom 2:0 u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka.

Bugarski prvak je u prednost došao već u 13. minuti, kada je Moti pogodio sa bijele tačke. Potom je Lukoki u 26. minuti pogodio za 2:0 i sve je slutilo da bi Podgoričani mogli doživjeti rezultatski debakl.

Domaći su imali više od igre i bili apsolutno dominantan protivnik. Promašio je Ludogorec nekoliko dobrih prilika, pa je meč na kraju okončan rezultatom 2:0 i Bugari su jednom nogom u trećem pretkolu ovog takmičenja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš se igra sljedeće sedmice u Crnoj Gori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti