Luđu proslavu gola niste vidjeli: Nenad Lalatović ponovo glavna tema u Srbiji

Vojvodina u finalu Kupa

Luđu proslavu gola niste vidjeli: Nenad Lalatović ponovo glavna tema u Srbiji

E. Čaušević

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u finale Kupa Srbije.

Vojvodina je danas u polufinalu kao gost pobijedila Čukarički s minimalnih 1:0 i tako se plasirala u finale gdje čeka boljeg iz žestokog okršaja Partizana i Crvene zvezde.

Odlučujući trenutak na ovom meču desio se u 31. minuti kada je jedini gol na utakmici postigao Čović koji je tako poslao Vojvodiju u finale Kupa Srbije.

No, nakon meča ponovo u centru pažnje se našao trener gostujućeg tima Nenad Lalatović. Njegova proslava gola je glavna tema srbijanskih medija jer se zahvaljivao Bogu što je njegov tim uspio da dođe do vodstva.

Top Komentari

AH1991
E svašta
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi