Lalatović donio odluku

Čeka se potpis

Lalatović donio odluku

S. Mlaćo

Karizmatični Nenad Lalatović i u narednom periodu će prema svemu sudeći ostati na klupi Vojvodine.

Lalatović ide sjajno u Vojvodini, no čeka se produženje saradnje.

Jasno je istakao da se nada tome.

"Nigde ne žurim i nije na meni da govorim da li treba da produžim ugovor ili ne. Postoji uprava kluba i oni će donijeti tu odluku, a rekli su da ćemo produžiti saradnju u ponedeljak. Znam koliko vrijedim i šta sam sve uradio za Vojvodinu otkako sam došao. Vojvodina je sada jedan drugi tim, mnogo uspješniji i bolji, koji pruža mnogo bolje partije. Treća je na tabeli i može da bude vicešampion Srbije, kao i da igra u polufinalu Kupa. Ako ne produžim ugovor sa Vojvodinom, radiću negde drugdje, ali bih volio da ostanem u Vojvodini", rekao je Lalatović za sajt kluba.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Novosađane do kraja sezone čeka paklen raspored. Vojvodina je na trećem mjestu Super lige sa 55 osvojenih bodova, dok Partizan ima 58, a Crvena Zvezda 69.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi