Enver Lugušić ponovo u FK Sarajevo

Jedan od najboljih bh. golmana ikada

Enver Lugušić ponovo u FK Sarajevo

E. Oštraković

Enver Lugušić, jedan od najboljih bosanskohercegovačkih golmana u historiji vratio se u FK Sarajevo.

Naime, ovaj nekada sjajni golman imat će funkciju koordinatora za strateški razvoj golmana ekipe Sarajeva, a radit će sa akademijom i prvim timom.

U svojoj igračkoj karijeri Lugušić je četiri godine proveo u dresu Sarajeva, te je sjajnim intervencijama stekao velike simpatije na Koševu.

Igrao je još i za Jedinstvo iz Brčkog, Konyaspor i Kayserispor u kojem je i završio svoju igračku karijeru 1994. godine.

Enver Lugušić, jedan je od najboljih bosanskohercegovačkih golmana u historiji. U svojoj igračkoj karijeri, četiri godine branio je za Fudbalski klub Sarajevo, a svojim sjajnim intervencijama stekao je velike simpatije koševske publike. Lugušić je ponovo dio Bordo tima. Stiže u funkciji koordinatora za strateški razvoj golmana FK Sarajevo, a sarađivat će sa Akademijom i prvim timom", stoji u objavi FK Sarajevo.

Prije nekoliko dana FK Sarajevo je napustio trener golmana Adi Adilović koji je otišao u bugarsi Ludogorets.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njegova zamjena je Ibro Hodžić koji je već imao priliku da bude član bordo kluba, a posljednji angažman imao je u FK Unis Vogošća.

Vidjet ćemo da li je uprava FK Sarajevo pogodila sa angažmanom Lugušića i Hodžića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

visokohz
Dobar potez,bravo
0 0
pjanke.sa
Pa kako je moguce da na svaku losu vijest FK Sarajevo ima i dusmana ali i nasih pitara navijaca sto se nasladjuju. Ocito je ovo dobra vijest jer nema nijednih ni drugih! Samo naprijed moje Sarajvoooooooo!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi