Navijači Sarajeva ne miruju: Na udaru su ponovo Ajla Alimanović i Mirza Varešanović

Navijači Bordo tima gube strpljenje

Navijači Sarajeva ne miruju: Na udaru su ponovo Ajla Alimanović i Mirza Varešanović

H. Zilić

FK Sarajevo ne ide dobro ove sezone. Iako se očekivalo da bordo tim proigra nakon nekoliko zvučnih transfera, to se nije desilo. 

Ekipa je u prošlom kolu poražena od Veleža 0:1, a nezadovoljstvo navijača je sve veće.

Na udaru je Mirza Varešanović koji se ove zime vratio na trenersku klupu FK Sarajevo.

Pored Varešanovića direktorica Ajla Alimanović je možda na još većem udaru od strane navijača.

Najvatreniji navijači Bordo tima smatraju da se klub ne vodi na nivou na kakvom bi trebao i da pojedinci moraju odgovarati za trenutno stanje u klubu.

Da je utakmica sa Veležom možda i kap koja prelila čašu pokazuju fotografije koje su osvanule u jednom tržnom centru u Sarajevu.

Oglasi

Na fotografijama se vide likovi Mirze Varešanovića i Ajle Alimanović gdje su ispisani i uvrijedljivi nazivi.

Opis nije dostupan.

Očigledno da pojedini navijači Sarajeva nemaju više strpljenja prema trenutnoj garnituri ljudi koja vodi klub pa se postavlja pitanje koji će narendi koraci biti u smaom klubu?

Opis nije dostupan.

Sarajevo je rezultatski sve dalje od Evrope, a trijumf na Pecari protiv Širokog Brijega od 1:3 bio je čini se samo kratak bljesak jer je Velež ponovo stvari vratio na nivo kakav ne žele u klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klima je kilometrima od idealne u FK Sarajevo, a naredni meč ekipa igra u ponedjeljak 20. marta kada će u 23. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati ekipu Posušja na stadionu u Doboju kod Kaknja sa početkom u 13 sati.

Dodajmo i da se pojavila informacija, istina neslužbena, da su Varešanoviću odbrojani dani na klupi, a kao njegov nasljednik se spominje Meho Kodro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Njanjajevo u u grupnoj fazi lige prvaka.3045 godine hahahahahahahahahahabahabaha
1 3
plemic
opet nas smarate žalopojkama o sarajvu.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi