Poznata satnica duela između Sarajeva i Posušja
FOTO: D. Kurbegović

Meč se igra u ponedjeljak

Poznata satnica duela između Sarajeva i Posušja

H. Zilić

FK Sarajevo će i naredni domaći susret igrati u Doboju kod Kaknja dok se ne završi teren na stadionu Koševu. U 23. kolu Bordo tim će dočekati ekipu Posušja.

Utakmica neće biti odigrana za vikend, tačnije susret će se odigrati u ponedjeljak.

Nakon objalvjenog rasproeda u Comet sistemu utakmica nije imala satnicu, ali večeras je i to potvrđeno za naš portal.

Duel Sarajevo - Posušje igrat će se u ponedjeljak sa početkom u 13 sati na stadionu u Doboju kod Kaknja.

Pomjeranje utakmice za vikedn je iz jednostavnog razloga.

U subotu će Mladost DK igrati duel 18. kol Prve lige FBiH protiv Radničkog iz Lukavca.

Oglasi

Nakon toga teren se treba pripremiti za duel Sarajeva i Posušja tako da će se igrati 46 sati iz utakmice Mladost i Radničkog.

Utakmicom između Zrinjskog i Igmana na čitlučkim Barama u subotu od 15 sati počet će 23. kolo. Prvi dan vikenda donosi još jedan susret.

U "evropskom terminu" od 20:30 na Gradskom stadionu u Banjoj Luci Borac će dočekati Leotar. Domaći će sigurno tražiti bodove za Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nejdljeni termin počinje na stadionu Grbavica gdje će od 15 sati Željezničar biti domaćin Slogi. Bit će to "repriza" susreta iz 22. kola kojeg su Plavi dobili golom Santosa.

U 17 sati na stadionu Pecara snage će odmjeriti Široki Brijeg i Tuzla City, dok nedjeljni program od 19 sati zatvaraju Velež i Sloboda.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Tri ipo gledaoc
0 1
Dragon
Bit će im jedno 20 gledalaca,samo glupani znaju i termin izabrati.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti