Proslava gola tjera suze na oči: Jota zabio, pa napravio potez koji će ostati upamćen za sva vremena

Sjajan gest Portugalca

Proslava gola tjera suze na oči: Jota zabio, pa napravio potez koji će ostati upamćen za sva vremena

Eldar Ganibegović

Danas su stigle užasne vijesti iz Južne Amerike, tačnije iz Kolumbije. Oteti su roditelji Luisa Diaza koji zbog toga danas ni ne igra za Liverpool, no osmijeh na lice sigurno će mu vratiti potez saigrača, Dioga Jote.

Od 15 sati se na Anfieldu igra meč Liverpoola i Nottingham Foresta u 10. kolu Premier lige. Najmanje od svih u Liverpoolu za ovaj meč briga je sigurno Luisa Diaza.

Kao što je poznato, njemu su oteta oba roditelja. Zbog toga se danas uopšte nije našao u konkurenciji za utakmicu.

Očekivano, Jurgen Klopp je imao razumijevanja za njega i dao mu je slobodno. Psihički sigurno ne bi mogao biti u utakmici.

Ono što je dobro jeste to da su roditelji fudbalera sada na sigurnom. Ubijena su dva od četiri otmičara.

Oglasi

Osim toga, osmijeh na lice Diazu vratio je i saigrač. U pitanju je reprezentativac Portugala, omaleni Diogo Jota.

Naime, on je postigao pogodak za 1:0 u 31. minuti, te izveo proslavu za pamćenje, ako se to može nazvati proslavom.

Otišao je do klupe svog tima, uzeo dres Luisa Diaza, te ga podigao tako da se vide njegovo ime i prezime. Zaista sjajan gest, koji će se dugo pamtiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dodajmo i to da je na 2:0 povisio Nunez samo četiri minute kasnije. Liverpool je pred novom pobjedom, no danas je u ovom klubu najvažnije da roditelji Luisa Diaza budu dobro. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Poserem vam se na diaza i jotu i suze idioti jedni ..ciganče jedno i radi njega plaču i njegovih narkomanskih roditelja..plačel ko od ovih idiota navijaca za 8 iljada palestinaca i 4000 iljade djece ..pišam vam se usta britanska
1 1
Delminium
Liverpool je više od kluba, to je život.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi