8

Komentari (8)

King_Kenny
...ovaj Manchester je toliko propao da se treneri sprdaju sa njim.
Ade1
@King_Kenny opet pamtujes i onda posle kukas sto ce te neko vrijeđa gledaj svoj klub i svoja posla
lega
A i ti moraš bit svakom loncu poklopac
King_Kenny
@Ade1 ...ovo je portal gdje su komentari otvoreni za sve citaoce,nije ti ovo babovina da ti odredjujes ko ce sta pisati i gdje ce pisati...idi na forum Manchester Uniteda ako hoces mjesto gdje ce pisati samo navijaci tvog kluba...i da ti ponovim jos jednom da si blokiran ako ti mozak tesko procesira informacije ili sporo kontas,nema potrebe da odgovaras na moje komentare.
Ade1
@lega ne svakom ali njemu moram, kad ja budem pljuvao Liverpool kao što on pljuje Manchester United e nek i on meni piše a on stalno piše lose o Manchesteru i zato ću ga stalno bocnuti
Ade1
@King_Kenny nije ovo ni tvoja babovina a niti je looserpolov portal, kad ja budem pljuvao po Liverpoolu kao što pljuješ po Manchesteru onda imaš pravo da me napadaš a to sto si me blokirao govori kako nemaš argumenta da odgovaraš nego se krijes iza tog bloka
lega
Ade1 mislio sam na King_Kenny jer sam primjetio da je na par članaka poklopac
IvanKing
Kenny da je nama biti glup i bezbrižan u zivotu kao ti, evo sad cu ti ja jedan matematički zadatak dati svaku osobu koju blokiras na ovom portalu sebi oduzmi inteligenciju za 1% znaci sigurno si već blokirao 50-60 korisnika znaci opala ti je inteligencija za 60% sa 0 na -60%, Čestitam ti na tome.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.