Luis Ibanez stigao u Mostar!
Ibanez će biti jedno od najvećih imena koje je zaigralo u BH Telecom Premijer Ligi.

Mostarci pred sjajnim transferom

Luis Ibanez stigao u Mostar! · Saznajemo

Jedno jako poznato lice u svijetu nogometa danas je doputovalo u Mostar.

Luis Ibanez, bivši nogometaš zagrebačkog Dinama te beogradske Crvene Zvezde, stigao je u Mostar.

Ovaj sjajni nogometaš koji igra na poziciji lijevog beka od jula ove godine je bez kluba, a posljednje nastupe bilježio je za turski Trabzonspor. On bi uskoro, ako sve bude po planu i prograu, trebao da postane novi igrač HŠK Zrinjski.

Ibanez je dijete Boca Juniorsa, a u domovini je još igrao za Racing Club. U Evropi je još igrao za mađarski Gyor i turski Karabukspor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da će omaleni Argentinac biti veliko pojačanje za Zrinjski i zasigurno jedan od najboljih igrača koji je zaigrao u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bugx
ne serite....propalica... čuj najbolji igrač koji je zaigrao u pl....propao odavno...
23 9
hr hb
Uze Zrinjski prvenstvo
5 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi