Nani nakon samo pola godine napustio Veneziju i sve iznenadio izborom novog kluba

Okušat će se i u Australiji

Nani nakon samo pola godine napustio Veneziju i sve iznenadio izborom novog kluba

Endin Čaušević

Iskusni portugalski fudbaler Nani nakon samo pola godine odlučio je da napusti Veneziju.

Nani je proveo svega pola godine u dresu italijanskog kluba i odlučio je da potraži sreću negdje drugo nakon što s Venezijom nije dogovorio produženje saradnje.

Ovaj 35-godišnjak još uvijek ne razmišlja o završetku karijere i sve je iznenadio odlukom o svom novom klubu.

Nakon što se okušao u američkom MLS-u gdje je igrao za Orlando sada je došlo vrijeme da Nani zaigra i u Australiji.

Naime, nekadašnji igrač Manchester Uniteda potpisao je ugovor s ekipom Melbourne Victory. Nani je s ovim klubom dogovorio saradnju do ljeka 2024. godine i sigurno je da će biti veliko pojačanje.

Australski klub ga je jučer predstavio kao novo pojačanje, a video koji je Melbourne Victory pripremio za Nanija zaista je odličan.

Kao što je poznato Nani je ponikao u lisabonskom Sportingu, a 2007. godine stigao je u Manchester United gdje je igrao sedam godina. Nastupao je još za Fenerbahče, Valenciju, Lazio, Orlando i Veneziju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi