Nani pao na koljena, pa zaplakao zbog sudijske odluke
Foto - Screenshot

Nije mogao da vjeruje da je isključen

Nani pao na koljena, pa zaplakao zbog sudijske odluke

M. Šljivak

Odluke sudija ne izazivaju samo veliku pažnju u Bosni i Hercegovini.

Greške su širom svijeta postale sve češće, pa čak i sa korištenjem VAR tehnologije, a sinoć je čuveni portugalski fudbaler Nani čak i zaplakao zbog jedne odluke.

Fudbaler Orlando Cityja isključen je sa utakmice protiv Columbus Crewa u 52. minuti meča. Sudija mu je dao žuti karton nakon jednog oštrijeg starta, a zatim je odlučio da pogleda i snimak.

Nakon što se vratio pokazao je Portugalcu crveni karton. Žestoki su bili protesti fudbalera Orlanda zbog kartona, a Nani je pao na koljena, da bi zatim i zaplakao na putu do svlačionice.

Iako su ostali bez najboljeg igrača na terenu fudbaleri Orlanda su uspjeli da zabiju gol koji im je donio tri boda, a nema dileme da će biti žalbe na ovu odluku sudija.

Top Komentari

AmarSahi
Pao mu tiket...
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi