Nema dana da ga ne pogleda: Ronaldo izabrao svoj omiljeni video ponižavanja protivnika

Igrač kakav se više neće roditi

Nema dana da ga ne pogleda: Ronaldo izabrao svoj omiljeni video ponižavanja protivnika

A. Čaušević
Teme:

Vječna misterija ostat će odgovor na pitanje gdje bi završio Luis Nazario da Lima Ronaldo da nije imao silnih problema s koljenima.

Takva eksplozivnost, brzina, driblinzi i rutina postizanja golova vjerovatno nikada nije viđena u historiji fudbala, a za još veću dominaciju spriječila su ga "krhka" koljena.

Brazilac je bio čudesan u dresovima PSV-a, Barcelone, Intera i Reala, kao i reprezentacije Brazila s kojom je 2002. godine bio i prvak svijeta.

U razgovoru za Sports Illustrated "pravi" Ronaldo je priznao kako redovno gleda svoje klikope, a ima čak i omiljeni.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"O da, gotovo svake nedelje! Volim sve da ih gledam. Ipak, imam i omiljeni video. Jedan momak je napravio kompilaciju mojih 256 proturanja lopte kroz noge protivnicima. Ne mogu ni sam da verujem da sam ih napravio toliko! Obožavam da gledam taj video", otkrio je Ronaldo.

Ronaldo je bio omiljen igrač kompletnoj jednoj generaciji, mnogi su zbog njega i zapravo zavoljeli fudbal i zaista je prava šteta što su brojne povrede imale značajan utjecaj na njegovu karijeru.

Top Komentari

Deepy
Pravi Ronaldo.
3 1
Arnel925
Ovako su prije brazilci igrali.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi