Suarez najavljen u klubu, 20.000 navijača na nevjerovatan način pokazalo šta misli o tome

Oduševljeni su

Suarez najavljen u klubu, 20.000 navijača na nevjerovatan način pokazalo šta misli o tome

E. Ganibegović

Luis Suarez karijeru bi mogao nastaviti u rodnom Urugvaju.

Prema riječima novinara Rodrija Vazqueza, Suarez karijeru nastavlja u urugvajskom Nacionalu, ekipi u kojoj je prije 16 godina stasao kao profesionalac.

Suarez se južnoameričkom nogometu vraća s jasnom namjerom da redovnim igranjem stekne povjerenje selektora Urugvaja za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Vijest da bi se Suarez mogao vratiti u klub, obradovala je navijače Nacionala.

Na Twitteru je pokrenut hešteg #SuarezANacional, a jučer smo na njihovoj utakmici svjedočili sjajnim scenama.

Naime, u devetoj minuti (u čast Suarezovog broja devet na dresu) navijači su počeli pjevati: "Ole, ole, Lućo, Lućo."

Također, oko 20.000 navijača stavilo je masku Luisa Suareza na lice i jasno dalo do znanja i klubu i samom igraču u kojem dresu ga žele vidjeti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Suarez je prethodne dvije godine igrao za Atletico i s ovim je klubom osvojio titulu španskog prvaka 2021. godine, a ranije je s dosta uspjeha igrao za Liverpool, Ajax, Groningen i Nacional u koji bi se sada mogao vratiti, barem do novembra, kada počinje Svjetsko prvenstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi