Reakcija koja se čekala: Kako je Suarez ispratio poraz Barcelone od Atletica

Novi napadač Jorgandžija

Reakcija koja se čekala: Kako je Suarez ispratio poraz Barcelone od Atletica

A. Čaušević

Luis Saurez je, ne svojom željom, ljetos promijenio sredinu te je iz Barcelone prešao u Atletico.

Suarezov sadašnji i bivši klub su se za vikend susreli na Wanda Metropolitanu. Jorgandžije su na kraju slavile s 1:0.

Sjajni Urugvajac nije nastupio na ovom susretu jer je pozitivan na koronavirus i za sada nije poznato kada će ponovo na teren.

Poslije utakmice Saurez se nije suzdržao te se oglasio na društvenoj mreži Instagram timskom fotografijom Atletica iz svlačionice.

"Velika ekipa, +3", krako je napisao iskusni napadač koji nije ni spomenuo Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da je Il Pistorelo igrao sigurno bi bio željan osvete, prije svega prema Ronaldu Koemanu. Novu priliku za osvetu morat će čekati nekoliko mjeseci i gostovanje na Nou Campu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi