Luis Suarez broji svoje posljednje dane na Camp Nou
Suarez je izviždan od strane navijača Barcelone na utakmici protiv Villarreala

Navijači su rekli svoje, a i uprava čini se razmišlja isto

Luis Suarez broji svoje posljednje dane na Camp Nou

S. Pašalić

Luis Suarez je prije pet godina stigao na Camp Nou.

Urugvajac je pružao sjajne igre u dresu Liverpoola, a zatim je za nešto malo manje od 82 miliona eura prešao u Barcelonu.

U dresu katalonskog tima Suarez je odigrao 259 utakmica i postigao je čak 180 golova, te je nerijetko tokom posljednjih godina bio i junak u utakmicama Barcelone.

Postigao je tako Urugvajac i gol u posljednjoj utakmici protiv Getafea, ali je prije toga na Camp Nou protiv Villarrala izviždan pri izlasku iz igre.

Zamjere mu navijači i zbog loših igara u Ligi prvaka gdje je u posljednje 23 utakmice postigao samo dva gola.

Otkako je došao u Barcelonu, Suarez nikad nije bio ovako nepopularan među navijačima katalonskog tima i mnogo puta je izviždan i vrijeđan od strane protivničkih navijača, ali ne i od onih Barcelone, bar do sada.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Navijači plaćaju karte i mogu izraziti svoje mišljenje i reći ako se ne ponašamo dobro, ali i igrači su ljudi", rekao je Gerard Pique, na pitanje o Suarezu koji je izviždan. "Ne možemo biti 100 posto u svakoj utakmici, nismo mašine.", dodao je Španac.

Navijači Barcelone su rekli svoje mišljenje, a čini se da slično razmišlja i uprava koja gleda i u budućnost s obzirom da Suarez ima i 32 godine pa se tako neka imena spominju koja bi već u januaru mogla stići kao zamjena za njega.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

doa297
Neka povede i majmuna Valverde.a sa sobom
4 0
MirzaBarucic
Napokon. Jedva cekam da ga vise ne vidim u Barsi.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi