Valverde nakon posljednjih dešavanja u Barceloni: Pustite da kontroverze dolaze izvana
Valverde želi da fokus svih bude na utakmicu protiv Intera

Trener katalonskog tima nije mogao izbjeći temu oko izjave Piquea

Valverde nakon posljednjih dešavanja u Barceloni: Pustite da kontroverze dolaze izvana

S. Pašalić

Ernesto Valverde je danas govorio na press konferenciji uoči meča Lige prvaka protiv Intera.

Trener Barcelone se pored ostalog dotakao i teme koja je posljednjih dana podigla dosta prašine gdje je Gerard Pique optužio čelne ljude katalonskog kluba da su naručili članke koji govore negativno o njemu.

"Ono što nas sve zanima je fokusiranje na ono što imamo pred sobom," rekao je Valverde novinarima uoči meča Barcelone u Ligi prvaka protiv Intera.

"Mnogo se očekuje od nas i moramo pokušati, znajući da se kontroverze događaju u našem klubu , ići u istom smijeru. Bez obzira da li jedan ili drugi imaju različita mišljenja, neka kontroverze dolaze izvana."

"Svi moramo ići u istom smjeru, što je sutrašnja utakmica. Uradili smo puno kako bi bili sigurni da svi idu u istom smijeru. Ako pobijedite, sve je puno bolje.", rekao je Valverde koji se zatim dotakao teme povrijeđenih Messija i Dembelea:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moramo pričekati do treninga u utorak navečer. Jučer je Ousmane odradio samo prvi dio. Leo je odradio pola treninga, malo više, pa ćemo vidjeti može li odraditi cijeli trening danas. Ne znam hoće li igrati."

"Čekat ćemo i vidjeti kako prolazi trening. Nećemo rizikovati.", dodao je trener Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_Hz_1987_FKS_
Majmune odlazi iz kluba...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi