Luis Suarez ima plan o nastavku karijere, a on ne uključuje Barcelonu!

Suarezov prijatelj otkrio

Luis Suarez ima plan o nastavku karijere, a on ne uključuje Barcelonu!

E. Škorić

Barcelona mora da požuri inače bi mogla da ostane bez Luisa Suareza.

Iskusni Urugvajac u januaru puni 33 godine i u Barceloni su svjesni da će prije ili kasnije ostati bez njega, ali i dalje igra na vrhunskom nivou i ne žele ga olako izgubiti.

Međutim, rastanak Suareza i Barcelone mogao bi da bude brži nego što se očekivalo, s obzirom da je igrač izrazio želju da pojača koloniju iskusnih i kvalitetnih igrača u Sjedinjenim Američkim Državama.

On želi da igra u MLS ligi, što je potvrdio Lodeiro, igrać Seatle Soundersa i Suarezov prijatelj te saigrač iz reprezentacije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca mora da požuri kako bi spriječila Suarezov odlazak u SAD, ali postoji i mogućnost da Katalonci jednostavno potraže njegovog nasljednika prije nego što su planirali, dakle već u januaru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manijak87
Novinari, je li igraĆ ili igraČ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi