Luis Suarez ipak na spisku reprezentacije Urugvaja za Copa Americu

Napadač Barcelone operisan 10. maja

Luis Suarez ipak na spisku reprezentacije Urugvaja za Copa Americu

Luis Suarez je bio primoran ranije zavšiti klupsku sezonu, a vjerovalo se da odlazak na operativni zahvat znači i da napadača Barcelone neće biti u reprezentaciji Urugvaja na Copa Americi.

Ipak, nada da će se Suarez u potpunosti oporaviti na vrijeme za Copa Americu u Urugvaju itekako još živi, pa je napadač Barcelone uvršten na spisak Urugvaja za kontinentalno takmičenje.

Suarez je zbog problema sa koljenom operisan 10. maja, ali u Urugvaju vjeruju da bi se uskoro mogao oporaviti.

Inače, Copa America se igra od 14. juna do 7. jula u Brazilu.

Spisak Urugvaja za Copa Americu:

Fernando Muslera, Martin Silva, Martin Campana, Diego Godin, Jose Maria Gimenez, Sebastian Coates, Martin Caceres, Giovanni Gonzalez, Diego Laxalt, Marcelo Saracchi, Lucas Torreira, Matias Vecino, Rodrigo Bentancur, Nahitan Nandez, Fede Valverde, Nicolas Lodeiro, Giorgian De Arrascaeta, Gaston Pereiro, Edinson Cavani, Cristian Stuani, Maxi Gomez, Jonathan Rodriguez i Luis Suarez.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Vijaj slike, bas je strasan hahah mogo bi u hororima glumit hahaah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi