Luis Suarez saopštio ime novog kluba!

Povratak

Luis Suarez saopštio ime novog kluba!

E. Škorić

Iskusni napadač Luis Suarez vraća se u Urugvaj, objavio je to sam putem društvenih mreža.

Suarez je ostao bez kluba nakon što mu je istekao ugovor s Atletico Madridom. Vagao je između nekoliko ponuda, na kraju izabrao Nacional.

Bilo je glasina da bi mogao u Borussiju Dortmund, spominjao se Milan, tokom dana se pojavila vijest o mogućem prelasku u Los Angeles Galaxy, ali sada su otklonjene sve dileme.

"Postigao sam predsporazum s Nacionalom. Nisam mogao odbiti ovu priliku. Nadam se da će konačni detalji biti riješeni uskoro kako bismo mogli kompletirati dogovor", poručio je Suarez.

U narednim danima Nacional će i zvanično predstaviti jednog od najutjecajnijih napadača u Evropi posljednjih 10-15 godina.

Posljednje dvije sezone 35-godišnji napadač igrao je u Atleticu, gdje je zaista pružao dobre partije, a prije toga bio je član Barcelon šest godina, tri godine u Liverpoolu, četiri u Ajaxu, jednu sezonu u Groningenu, ali sve je počelo u Nacionalu u koji se vratio.

Top Komentari

prvenac
Ma legenda bez premca. Jedan od najboljih napadača svih vremena. U svakom klubu je ostavio dubok trag, i u svojoj repki. Respekt
4 0
Dejton
Jedan od najboljih igraca u historiji
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi