Luis Suarez potpisao!

Vratio se kući

Luis Suarez potpisao! · Zvanično

E. Ganibegović

Luis Suarez i zvanično je novi/stari igrač Nacionala.

Nakon što je sinoć Luis Suarez i sam izjavio da je postigao dogovor s urugvajskim klubom, klub iz Montevidea danas je ozvaničio dolazak napadača.

"Radosni smo da te opet vidimo u najljepšem dresu na svijetu. Drago nam je što si kod kuće", napisali su iz Nacionala.

"Sada je zvanično! Ponosan sam što opet nosim dres Nacionala. Hvala svima na podršci! Vidimo se uskoro", napisao je Suarez.

Suarez je s Nacionalom potpisao petomjesečni ugovor i u ovom klubu će nastojati zaraditi svoje mjesto među putnicima na Svjetsko prvenstvo u Katar. 

Podsjetimo, Suarez je prethodne dvije godine igrao za Atletico i s ovim je klubom osvojio titulu španskog prvaka 2021. godine, a ranije je s dosta uspjeha igrao za Liverpool, Ajax, Groningen i Nacional u koji se sada vratio.

Top Komentari

korona
A to u Barceloni nije imao uspijeha pa ne pisete
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi