Luis Suarez od ljeta u Watfordu
Foto - Real Zaragoza

Kolumbijac u Premiershipu

Luis Suarez od ljeta u Watfordu

M. Šljivak

Član engleskog Premiershipa Watford od narednog ljeta će biti jači za Luisa Suareza.

Naravno, ne radi se o zvijezdi Barcelone i urguvajskom reprezentativcu Luisu Suarezu, već o njegovom imenjaku iz redova Zaragoze, 22-godišnjem kolumbijskom napadaču.

Suarez igra jako dobru sezonu u Zaragozi. Privukao je pažnju mnogih klubova u Španiji, a čak se govorilo kako bi mogao završiti i u Barceloni, kao zamjena za imenjaka i Ousmanea Dembelea.

Ipak, od odlaska na Camp Nou nije bilo ništa, a čelnici Watforda su zadovoljni onim što on pokazuje ove sezone i odlučili su ga vratiti u svoje redove od narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Suarez je član Watfroda postao još 2017. godine. Igrao je za rezervni tim, a zatim je išao na posudbe u Valladolid, Gimnastic i Zaragozu. Konačno je došlo vrijeme i da se pokaže na velikoj sceni i gledat ćemo ga u Premiershipu naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti