Watford blokira Barcelonino "prinudno" pojačanje

Da li će Suarez na Nou Camp?

Watford blokira Barcelonino "prinudno" pojačanje

Luis Suarez će zbog povrede i operacije vjerovatno propustiti ostatak sezone, Ousmanea Dembelea također čeka nova duga pauza.

Napad Barcelone je "osakaćen", u velikim problemima su Katalonci, ali im je dozvoljeno "prinudno" pojačanje van prelaznog roka (novi igrač može stići samo iz nekog španskog kluba).

Iako Barca tokom januara nije uspjela dovesti pojačanje za ofanzivnu liniju, to će vrlo vjerovatno učiniti u narednim danima.

Nekoliko imena je bilo u opticaju, ali je navodno Barcelona na kraju izabrala Luisa Suareza - napadača Zaragoze.

Navodno je Barcelona već počela raditi na transferu "drugog" Luisa Suareza, ali sada Cadena Ser piše da posao blokira Watford.

Naime, Luis Suarez je fudbaler Watforda na posudbi u Zaragozi i čini se da se engleskom klubu i ne sviđa ideja da Kolumbijac sada ide u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, moraju se stvari "završiti" i sa Zaragozom koja je dovela Suareza na posudbu do kraja sezone i koja želi izboriti plasman u prvi rang španskog fudbala.

Šta će se na kraju desiti sa Luisom Suarezom, ostaje da se vidi...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi