Barcelona dočekala Suareza

Prva utakmica na Camp Nouu od odlaska

Barcelona dočekala Suareza

M. Šljivak

Iskusni urugvajski napadač Luis Suarez (34) danas igra svoj prvi meč na Camp Nou stadionu od odlaska iz katalonskog kluba.

Sjajni 34-godišnji napadač otpisan je od strane Ronalda Koemana pred početak ove sezone i gotovo besplatno je prešao u redove Atletica.

Danas njegov novi tim možda igra i utakmicu sezone na Camp Nou, a pred ovaj meč Barcelona je odlučila da mu posveti nekoliko minuta pred početak utakmice.

Tokom zagrijavanja prikazan je video njegovih najboljih poteza i golova u dresu Barcelone i na taj način su mu iskazali poštovanje za sve što je napravio tokom boravka u njihovom klubu.

Suarez je šest godina nosio dres Barcelone. Za katalonski klub je nastupao od 2014. do 2020. godine i u tom periodu je osvojio apsolutno sve.

Ukupno je za Barcu legendarni napadač odigrao 283 utakmice i zabio je 198 golova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, otišao je na poprilično ružan način. Koeman ga je otpisao, a Suarez je u suzama napustio klub i potpisao je za Atletico.

U dresu Ateltica je ove sezone također zaista sjajan, pa je tako u 34 odigrana meča ostvario učinak od 19 golova i dvije asistencije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

brutal_bandal
Respect za Barcu
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi