"Želio sam im dati do znanja da nisam promijenio broj telefona i da sam još uvijek tu"

Suarez poslao poruku Koemanu

"Želio sam im dati do znanja da nisam promijenio broj telefona i da sam još uvijek tu"

E. Čaušević

Atletico Madrid sinoć je na svom terenu pobijedio Barcelonu sa 2:0.

Aktuelni prvak Španije lakše od očekivanog je došao do nova tri boda, a u centru pažnje sinoćnjeg meča bio je Luis Suarez koji je uspio zatresti mrežu svoje nekadašnje ekipe.

Suarez je u 45. minuti zabio pogodak za 2:0 i nije htio da ga slavi iz poštovanja prema Barceloni, ali kada je u pitanju Ronald Koeman tu se nije mogao sudržati.

Koeman je prije godinu dana otpisao Suareza i to mu je javio telefonskim pozivom, a Urugvajac je večeras dočekao osvetu.

Nakon gola pogledao je ka loži u kojoj je bio Koeman i "pokazivao" je telefonsku slušalicu. Suarez je nakon meča objasnio zašto je to radio i indirektno je priznao da je to posvećeno Koemanu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Telefonska slušalica je posvećena ljudima koji su me zvali putem telefona da mi kažu neke stvari i koji još uvijek imaju moj broj. Želio sam im dati do znanja da nisam promijenio broj telefona i da sam još uvijek tu", rekao je Suarez i dodao.

"Nisam želio slaviti svoj pogodak iz poštovanja prema Barceloni. Svjestan sam kroz kako teške trenutke Barca prolazi, zajedno sa svojim navijačima i igračima. Ja ću zauvijek biti Cule".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MaDaj
Lijepo mu je koman rekao :” takvi kao ti mi ne trebaju, to daješ golove, to se ne slaže sa mojim stilom igre” jahaha
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi