Luis Suarez se "zapustio": Stomak Urugvajca u centru pažnje Barcinih navijača

Ima problema s viškom kilograma

Luis Suarez se "zapustio": Stomak Urugvajca u centru pažnje Barcinih navijača

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su počeli pripreme za novu sezonu, dok su na odmoru još uvijek igrači koji su nastupali na Copa Americi.

Očekuje se da se oni početkom naredne sedmice priključe pripremama Barcelone za novu sezonu, a to su Lionel Messi, Luis Suarez, Arthur, Arturo Vidal i Philippe Coutinho.

U centru pažnje navijača Barcelone našao se upravo Suarez koji sa svojom porodicom uživa u odmoru, ali čini se i više nego što bi trebao.

Naime, navijači katalonskog kluba su kritikovali Suareza jer se jasno vidi da je nakon Copa Americe dobio nekoliko kilograma. Na fotografiji se jasno vidi da Suarez ima problema s viškom kilograma i da će pred njim biti dosta posla na pripremama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, ne bi bilo iznenađenje da se Suarez u novoj sezoni "preseli" na klupu nakon što je Katalonce pojačao Antoine Griezmann.

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Vazda je bio mlohav. Uglavnom, treba ga se Barca rijesiti sto prije. Griezmann je tu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi